Ceasuri Copii

Primul ceas pentru copii – cum trebuie sa fie?

ceasuri de mana copii

In general, cand un copil ajunge la varsta de 4 ani sau mai mult, parintii sai il vor lua alaturi si ii vor arata cum functioneaza limba mare si limba mica pe un ceas. Pentru ce practic in toate salile de gradinita si acasa exista un ceas de perete, s-ar putea sa spuneti ca cel mic nu are nevoie de un ceas de mana. Totusi, acesta se poate dovedi de un real ajutor pentru copilul care invata sa citeasca ora.

Va vom ajuta sa identificati toate caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca un prim ceas de mana pentru copii. Exista modele special concepute pentru a sustine procesul de invatare, iar unele ceasuri sunt usoare si rezistente – combinatia perfecta pentru stilul de viata activ al copilului.

Varsta

In mod normal, stilurile ceasurilor reflecta varsta copiilor carora se adreseaza. Cele pentru copii mici sunt atragatoare, colorate, animate cu personaje sau eroi preferati. Pe masura ce copilul creste, veti putea include in colectia sa de ceasuri modele mai mature. Dar la varsta frageda, copiii prefera culorile indraznete, luminoase, stralucitoare si atractive. Modelele cu cifre usor de citit ii vor ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu ceasurile analogice.

Elemente de ajutor pentru citirea ceasului

O caracteristica excelenta pentru un prim ceas oferit copilului tine de elementele care il pot ajuta sa citeasca mai usor ora. Prin urmare, atunci cand parintii il invata pe copil ceasul, detaliile vizuale sunt extrem de utile.

Pentru ca la varsta de 4 – 6 ani copiii inca sunt extrem de activi, este justificat sa doriti sa nu investiti prea mult in primul lor ceas de mana. De aceea, o varianta buna sunt ceasurile pentru copii din plastic sau silicon – doua materiale rezistente, usoare si fiabile. Cele din metal si curea din piele sunt mai scumpe, mai grele si mai putin confortabile pentru cei mici.

ceas copii urs
Close

Bear

39 lei
ceas albastru copii
Close
ceas silicon copii
Close

Blue Fruits

69 lei
ceas capitan america
Close
ceas cu avioane
Close

Ceas Airplane 3D

69 lei
ceasuri copii
Close
ceas pisica copii
Close

Ceas cat

69 lei
ceasuri copii
Close

Ceas Flori

69 lei

Ceasuri pentru baieti versus ceasuri pentru fetite

Desi cele mai multe ceasuri pentru copii sunt unisex, anumite stiluri si culori se adreseaza unui gen specific. Totusi, cand vreti sa cumparati primul ceas pentru copil, luati in considerare personajele sale preferate sau elemente legate de fotbal, masini, eroi, etc.

Baietii prefera ceasurile albastre sau verzi, cu eroi curajosi (Batman, Spiderman, Testoasele Ninja), personaje animate (Minioni), masini etc. Fetele in schimb adora culorile dulci (roz, portocaliu, violet), pisicutele, buburuzele, fluturasii si personajele animate ca Hello Kitty si Anna sau Elsa din pelicula Frozen.

Materiale

Ceasurile pentru copii pot fi fabricate din numeroase tipuri de materiale, dar pentru primul ceas oferit juniorilor sunt preferate materialele mai rentabile, usoare si robuste: plasticul si siliconul. Acestea rezista foarte bine stilului de viata dinamic al copiilor mici (la locul de joaca, la gradinita, la antrenamente, in parc etc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *